ליווי לקבלת "תו ויגן פרנדלי"

תו ה"ויגן פרנדלי" הינו תו הניתן לחברות, עסקים, מסעדות ונותני שירותים שאינם צורכים חלב (על מוצריו), חלבון מהחי (לרבות בשר, ביצים, דגים ודבש) ואינם צורכים ו/ או קונים מוצרים שנוסו על בעלי חיים או מוצרי עור ו/ או פרווה.

כאשר מדובר בעסקים ומסעדות בתחום המזון, הקו המנחה את מתן תו ה"ויגן פרנדלי" הוא שכל טבעוני יחוש בבית העסק כמו כל סועד אחר דרך היצע של מנות טבעוניות בקטגוריות השונות בתפריט.

התו ניתן לבית העסק לאחר בחינה מקיפה של פעילותו והחומרים בהם נערך שימוש.

העסקים להם מוענק התו זוכים בפרסום וקישור לאתריהם דרך אתר עמותת "ויגן פרנדלי" ודף הפייסבוק של העמותה.

לקריאה נוספת

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה. לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

מוזמנים ליצור קשר

מעוניינים במידע נוסף? צריכים עזרה במציאת פתרונות עבור הפרויקט שלכם? משרדנו מציע מגוון שירותים מקצועיים בתחומי איכות הסביבה, הקיימות והאיכות. נשמח לבחון את הצרכים שלכם ולספק מידע והמלצות להמשך התהליך.

לפרטים צרו קשר בטופס שלפניכם או צרו קשר עם משרדנו במספר 052-3678355 או במייל office@tardis.co.il